L'IES Sineu (1999) està ubicat a la sortida del poble anant cap a Lloret (als Clapers). Està ben comunicat tant amb el tren com amb el Centre de Salut. El centre educatiu acull estudiants de nou pobles del Pla de Mallorca: Ariany, Costitx, Lloret, Llubí, Maria, Petra, Sant Joan, Sencelles i Sineu. Actualment, compta amb 908 alumnes, 96 professors i 6 persones d'Administració i Serveis.

El curs present, l'institut està organitzat en 36 grups: 26 d'ESO (7 grups de primer; 7 de segon -un dels quals és de PMAR-; 6 de tercer -un dels quals de PMAR- i 6 de quart), 6 de Batxillerat (3 grups de primer i 3 de segon) i 2 grups del Cicle Formatiu de Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes. A més hi ha 2 cursos de Formació Professional Bàsica d'Electricitat i Electrònica.

L'edifici original de 1999 es va haver d'ampliar el 2005. Per això hi ha dos edificis intercomunicats entre si per les aules del CFGM. Compta, a més, amb una sala d'actes i té empriu al pavelló municipal. De més a més, es disposa de dos patis molt espaiosos i una entrada gran.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formulari de contacte

 

 

 

 

 

Calendari